web analytics

Crazy 88 crazy88 BF - met logo

De naam zegt het al: CRAZY en dat is het ook! Vooral bekend van het gelijknamige tv programma, maar al jaren een wereldwijd begrip. Voor je het weet overtuig je een wildvreemde om zijn snor te scheren. Tijdens Crazy 88 gaan jullie tot het gaatje!

Dit spel is inclusief:

–          Begeleiding

–          Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

–          Spelmaterialen

–          Prijsje voor de Winnaar

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?
Jullie worden ontvangen in het centrum van de door jullie gekozen stad. Vervolgens worden er teams gemaakt. Willen jullie liever de gehele groep bij elkaar houden? Dat is ook mogelijk aansluitend volgt er een briefing van onze begeleiding. Gewapend met fototoestel, stadskaart en lijst met knotsgekke opdrachten gaan jij en je team proberen om binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Start met enthousiasme en goede moed aan deze heftige race. Wordt niet verbaasd als je het andere team even later een file ziet veroorzaken! Als de tijd om is verzamelen jullie je bij het startpunt. Daar kunnen de verschillende teams de ervaringen uitwisselen en nagenieten van de acties die gezet zijn. Afsluitend zal de begeleider de winnaars bekend maken, oftewel het knotsgekke team!

Food and Beverage
Het uitje kan ook vanuit een van onze horecapartners plaatsvinden. Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Je zou ook kunnen starten en eindigen met een kop koffie en iets lekkers om het geheel af te maken. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 3 uur. De kosten zijn €21,00 p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 15 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

Crazy 88 is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Post navigation

Comments are closed.