web analytics

GPS Stadstocht citygps-BF- met logo

Wil je een stad van een andere kant leren kennen? De GPS Stadstocht geeft je een hele nieuwe kijk! Jullie gaan met een GPS en fototoestel op pad en verzamelen tijdens de route zoveel mogelijk punten door het uitvoeren van opdrachten. Het winnende team ontvangt een aardigheidje. De foto’s kunt u achteraf downloaden. Ideaal als teambuilding voor een bedrijfsuitje of voor gewoon voor de fun als groepsuitje.

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?

Nadat jullie zijn ontvangen door onze begeleider, krijgen jullie een uitgebreide uitleg. Vervolgens gaan jullie van start met het lopen door de stad. Onderweg komen jullie langs bekende en onbekende trekpleisters. Tijdens de route voeren jullie opdrachten uit met kennisvragen en zoekfoto’s. Jullie keren uiteindelijk terug naar het startpunt.  Eenmaal daar aangekomen volgt de prijsuitreiking. Werk goed samen, want het team met de meeste punten wint.

Dit is inclusief:

–          Begeleiding

–          Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

–          GPS

–          Spelmaterialen

–          Prijsje voor de Winnaar

Food and Beverage

Het uitje kan ook vanuit een van onze horecapartners plaatsvinden. Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Je zou ook kunnen starten en eindigen met een kop koffie en iets lekkers om het geheel af te maken. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 3 uur. Er is ook een Engelse variant van dit uitje.

De kosten zijn €22,50 p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen dan 15 en groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

GPS stadstocht is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Comments are closed.