web analytics

Ontdek de Mol wieisdemol-BF-300x144 met logo

Ontdek de Mol is een begrip door heel Nederland. Dit uitje wordt vaak aangemerkt als het ultieme bedrijfsuitje, maar leent zicht ook prima voor vrienden, familie en vrijgezellengroepen. Break Free heeft jarenlange ervaring en dat merkt u als klant. Grotere groepen kunnen bij ons het spel probleemloos doorlopen en genieten de volledige ervaring. Houd je ogen goed open, want tijdens Ontdek de Mol is niemand nog te vertrouwen! Je ziet een kant van je medespelers die je nog niet eerder hebt gezien. Het uitje is te boeken door heel Nederland en België. Ga jij de mol ontmaskeren?

Dit spel is inclusief:

–          Begeleiding

–          Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

–          Spelmaterialen

–          Prijsje voor de Winnaar

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?

Jullie starten in het centrum van de door jullie gekozen stad. Na een duidelijke speluitleg door een van onze enthousiaste begeleiders, worden jullie op pad gestuurd. Jij en je team lopen een cryptische route door de stad en tijdens deze route moeten jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Er is echter één ‘maar’. Er is een mol in jullie midden. De mol zal er alles aan doe om jullie te saboteren en tegen te werken. Aan jullie de taak om de mol te ontmaskeren doormiddel van stemrondes. Aan het einde keren jullie terug bij je startlocatie. Eenmaal daar aangekomen volgt de prijsuitreiking. De begeleider zal hier de scores toelichten. Wie waren de verdachte? Hoeveel punten zijn er gescoord? Wie zijn de winnaars? Ontdek de Mol!

Food and Beverage

Het uitje kan ook vanuit een van onze horecapartners plaatsvinden. Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Je zou ook kunnen starten en eindigen met een kop koffie en iets lekkers om het geheel af te maken. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 3 uur. De kosten zijn €24,95 p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 15 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

Ontdek de Mol is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Post navigation

Comments are closed.