web analytics

Sex in the City sexandthecity-BF- met logo

Houden jullie van Fashion, sex, flirten, glamour en alles wat daarbij hoort? Dan is dit uitje ideaal voor jullie teamuitje of vrijgezellenfeest vrouwen. Geen standaard stripper of konijnenpak meer, maar los gaan zoals de karakters in de gelijknamige serie. Kruip in de huid van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Flaneren, shoppen, mooie kleding en flirten zijn de ingrediënten. Sex in the City wordt hilarisch en gezellig!

Dit spel is inclusief:

* Begeleiding

* Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

* Spelmaterialen

* Prijsje voor de Winnaar

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?

Als eerste worden jullie hartelijk ontvangen door onze enthousiaste begeleiding. De begeleiding verdeelt jullie vervolgens in groepen van vier tot zes personen. Vervolgens krijgen jullie de instructies. Na een duidelijke uitleg gaan jullie de stad in om gewapend met verschillende attributen, een fotocamera en een opdrachten boekje aan de slag te gaan. De opdrachten zijn fout, hilarisch en mode gerelateerd. De opdrachten moeten vervuld worden, zoals een van de karakters dit ook zou doen. Zo zou het kunnen zijn dat je een telefoonnummer van een knappe vent moet regelen of jezelf moet uitdossen als een van de dames uit de serie!

Food and Beverage

Het uitje kan ook vanuit een van onze horecalocaties plaatsvinden. Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Je zou ook kunnen starten en eindigen met een kop koffie en iets lekkers om het geheel af te maken. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 3 uur. De kosten zijn €23,00 p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 15 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

Sex in the City is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Post navigation

Comments are closed.