web analytics

Stadsspel The Target thetarget-BF- met logo

Het gevaar in de stad neem toe. Maffia bendes breiden zich razendsnel uit. Er is meer zwartgeld in omloop dan ooit tevoren! De politie moet iets doen. Missie The Target is geboren!

The target is een interactief spel waarbij teams tegen elkaar strijden door opdrachten uit te voeren gewapend met een smartphone.  Het team criminelen heeft als doel zo snel mogelijk een kapitaal te vergaren doormiddel van criminelen activiteiten aangestuurd door de Don. De politie zal er alles aan doen om dit te stoppen aangestuurd door de hoofdcommissaris.  Er is geen plaats voor beiden in deze stad!

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?

Jullie verzamelen bij een van onze horecapartners in de stad. Als allereerst krijgen jullie een uitgebreide uitleg van onze begeleiding. Er worden teams gemaakt, smartphones uitgedeeld en de regels worden uitgelegd. Nadat jullie de koffie en het lekkers op hebben gaat de maffia als eerst de stad in. Na een kleine voorsprong volgt de politie. De actie is begonnen! Via de gsm krijgt je team aanwijzingen van je superieur en krijg je inzicht in de strategie van je tegenstander. Lukt het de politie om de maffia op heterdaad te betrappen of blijven ze jullie een stap voor?

Na afloop keren jullie terug bij het startpunt en zal de begeleider het winnende team bekend maken onder het genot van een drankje.

Dit spel is inclusief:

–          Begeleiding

–          Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

–          GSM

–          Spelmaterialen

–          Prijsje voor de Winnaar

–          2 drankjes (koffie, thee of fris) en iets lekkers

 

Food and Beverage

Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 2,5 uur.

De kosten zijn €33,- p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 15 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

Stadsspel the target is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Post navigation

Comments are closed.