web analytics

The Hangover The Hangover - BF - met logo copy

De tijden van de stripper of het konijnenpak zijn voorbij. Dit stoere uitje gaat in de stijl van de gelijknamige film: The Hangover. Jullie gaan volledig uit je plaat in een stad naar keuze net als Phil, Doug, Alan en Stu in Las Vegas. De dag erna wordt de schade opgemaakt met een flinke kater in je kop!

Ga met je vrienden of collega’s de stad in om de meest ‘hilarische’ opdrachten uit te voeren. Doe er zoveel mogelijk binnen de tijd. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Wat staat jullie te wachten tijdens het spel?

Na een hartelijk ontvangst door onze begeleider worden jullie verdeeld in groepen van vier tot zes personen. Vervolgens krijgen jullie een briefing. Na deze uitleg gaan jullie de stad in om gewapend met verschillende attributen, een fotocamera en een opdrachten boekje aan de slag te gaan. Iedereen moet minimaal één opdracht vervullen. The city is your playground! Leg met de camera deze nooit te vergeten dag vast (handig voor de dag erna). Door het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaalt welke opdracht je moet uitvoeren. Zo zou het kunnen zijn dat je een dame met rode schoenen moet zoenen (het liefst zonder bitch slap) of dat je de rest van de dag met een baby rondloopt. De mooiste uitvoering telt uiteraard!

Jullie krijgen een camera mee om deze nooit te vergeten ervaringen vast te leggen. Handig voor de dag erna.

Dit spel is inclusief:

– Begeleiding

– Spelmaterialen

– Fototoestel (om deze onvergetelijke dag vast te leggen)

– Prijsje voor de Winnaar

Food and Beverage

Het uitje kan ook vanuit een van onze horecapartners plaatsvinden. Een drie-gangen-diner of lunch is natuurlijk de kroon op je uitje. Je zou ook kunnen starten en eindigen met een kop koffie en iets lekkers om het geheel af te maken. Alles is mogelijk op aanvraag. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze optie, geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Wat zijn de kosten?

Het arrangement inclusief ontvangst en prijsuitreiking duurt +/- 3 uur. De kosten zijn €23,00 p.p. inclusief BTW

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 15 personen ontvangen een aangepaste offerte.

offerte knop

 

The Hangover is onder andere te spelen in: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Brugge,  Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Franeker, Goes, Gorssel, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hummelo, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hengelo GLD, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Post navigation

Comments are closed.